Două companii din Onești, colosul Chimcomplex SA, deținut de omul de afaceri Ștefan Vuza, și Da Bacco SRL, ce este controlată de omul de afaceri Mihai Fudulache, și încă o familie din comuna Cașin au pus mână de la mână și au achitat factura la gaze care a venit pe adresa Protopopiatului Onești. Pentru gazul consumat în perioada august – septembrie, Protopopiatul a avut de achitat o factură de 7.300 de lei.

Factura destul de piperată este ușor de explicat. În cadrul programului „Masa Bucuriei”, Protopopiatul Onești oferă zilnic o masă caldă persoanelor nevoiașe. Nu sunt puține persoane care apelează la acest ajutor. Zilnic la geamurile Protoieriei se prezintă pentru o masă caldă peste 100 de oameni.

Părintele Ioan Bârgăoanu, protopopul Protoieriei Onești, le-a transmis mulțumiri companiilor Chimcomplex SA și Da Bacco SRL, care au ajutat la achitarea ultimei facturi la gaze.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Reprezint aici Preoții Protopopiatului Onești prin numirea ca Protopop de către Arhiepiscopul nostru Ioachim al Romanului și Bacăului.

Este o muncă de echipă a tuturor angajaților Protoieriei Onești, voluntarilor și mai ales a Domniilor Voastre care susțineți proiectele noastre!

Iertați-mă !

„Strigă la Dumnezeu cu fapte bune !”

Strig iarăși:

Fără Domniile Voastre nu pot achita gazul care ne costă 7.000 lei pe lună!

Și iată am colectat prin donațiile Dumneavoastră peste 10 000 lei.

Și trebuie să mulțumesc public Dlui Ștefan Vuza, președinte Grup SCR, care prin SC Chimcomplex, respectiv Director ing. Dumitru Coman și Director ing. Daniel Prisecariu, a sponsorizat plata gazului cu 5.000 lei, și firmei Da Bacco, pentru ajutorul oferit! (foto: Protoieria Onești)