Oneștencele Ștefania Jipa și Raluca Săndulache, componente ale echipei de handbal feminin CSM București, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor, apar în fotografia oficială a echipei de senioare pentru sezonul 2020-2012, alături de mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu. 

Dacă Ștefania Jipa se află de mai mult timp în curtea clubului susținut de Primăria Capitalei, Raluca Săndulache a devenit “tigroaică” cu acte în regulă în această vară.

Atât Ștefania Jipa (nr. 35), care joacă pe postul de pivot, cât și portărița Raluca Săndulache (nr. 1) sunt 100% produsele clubului OK Sport Onești și ale profesorului Adrian Sava.

“Într-o perioadă destul de dificilă pentru sport, mai primim și vești bune.
Dorim să o felicităm, de la mic la mare, pe fosta noastră sportivă Raluca Săndulache, care va juca în noul sezon competițional la echipa de senioare a CSM București. Se alătură astfel unei echipe valoroase din care fac parte atât fosta noastră sportivă Ștefi Jipa, cât și cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu.
Felicitări, dragă Raluca! Alături de Ștefi, ești dovada vie a faptului că prin muncă susținută, seriozitate și pasiune pentru handbal poți ajunge printre cei mai buni”,
se arată într-un comunicat de presă al clubului OK Sport Onești.

La echipa de senioare a CSM București, oneștencele Ștefania Jipa și Raluca Săndulache joacă alături de multe alte handbaliste de valoare pe lângă Cristina Neagu, cum ar fi Alexandrina Barbosa (vicecampioană mondială și europeană cu naționala Spaniei), Siraba Dembele (campioană și dublă vicecampioană mondială și campioană europeană cu naționala Franței) ori Martine Smeets (campioană și vicecampioană mondială cu naționala Olandei).

Chiar dacă ultimul sezon intern a fost înghețat din cauza pandemiei de COVID-19, CSM București va evolua și anul acesta în Liga Campionilor. “Tigroaicele” fac parte din Grupa A, alături de Metz Handball (echipă împotriva căruia vor debuta pe 13 septembrie), Team Esbjerg, Rostov-Don, Vipers Kristiansand, FTC-Rail Cargo Hungaria, SG BBM Bietigheim, și Krim Mercator.