Sâmbăta trecută, restaurantul Marisano din Onești a fost gazda unui eveniment care, de 6 ani, celebrează performanța în brokerajul de asigurări: Premiile brokerilor de asigurare Transilvania Broker, acordate asistenților în brokeraj parte a echipei directorului zonal Florentin Iftime.

Amfitrionii evenimentului au fost Florentin Iftime și Mirela Nichifor, director regional Transilvania Broker.

Printre numeroasele personalități prezente la gală s-a numărat inclusiv Gabriel Login, unul dintre cei doi acționari majoritari ai Transilvania Broker. Nu a lipsit de la gală nici directorul executiv al companiei, Ion Cotiac.

Transilvania Broker este unul dintre primii trei brokeri de asigurare din România, singurii însă din țară ce sunt listați la bursă.

Profesioniștii care s-au remarcat, anul trecut, pe piața asigurărilor, raportând rezultate excelente –vânzările au crescut față de 2018 cu 38% – au primit din partea asiguratorilor distincții pe măsura eforturilor depuse.

Cea mai mare luptă s-a dat la categoria “Unit Manager”, unde câștigătorul din 2018, Ionuț Vasilică, a pierdut pe ultima sută de metri locul fruntaș în favoarea unui nou membru al echipei – Alexandru Marcu, din Moinești.

Ca în fiecare an, am ținut să organizăm un eveniment de gală pentru a răsplăti munca celor mai performanți dintre colegi și pentru a întări relațiile cu asiguratori. A fost un eveniment reușit, care cu certitudine se va repeta mulți ani înainte. Anul viitor ne așteaptă o gală și mai mare, având în vedere că se vor împlini 10 ani de când am dezvoltat această echipă minunată, a declarat Florentin Iftime, director zonal Transilvania Broker și totodată candidatul USR la Primăria Onești.

După festivitatea de premiere, cei peste 170 de invitați au înlocuit eleganța unei gale de premiere cu aerul destins al unei seri de petrecere.