Fără doar și poate, berea este una dintre cele mai consumate băuturi alcoolice la nivel mondial, mai ales în sezonul estival. Asta pentru că berea e ceva social. Berea înseamnă socializare, atmosferă, prieteni, discuții nesfârșite și bancuri mai mult sau mai puțin deocheate.

Și în Onești, ca peste tot în lume, mulți oameni aleg să se răcorească cu o bere rece în zilele călduroase. Fiindcă nu există remediu mai potrivit pentru toropeala adusă de caniculă decât o bere rece!

Dar când prietenii se adună, berea se poate bea și la metru! În Onești există un local, probabil singurul din oraș cu o asemenea ofertă, unde se poate bea bere la metru, exact ca în pub-urile din marile orașe ale țării: ZenCaffe, în strada Belvedere nr. 1.

Ce înseamnă însă un metru de bere? Simplu: primești atâtea halbe de bere câte se încadrează într-un metru, aliniate drept! Și nu, nu e nevoie să vă bateți capul, așa că vă spunem noi câte halbe de bere încap într-un metru: 12 bucăți.

Berea la metru de la ZenCaffe este avantajoasă pentru că vine toată odată și obții un preț mai bun / halbă, însă dacă nu sunteți un grup mai numeros puteți opta și pentru versiunea „light”, și anume bere la jumătate de metru – 6 halbe cu bere rece, numai bună pentru a te răcori.

Cei care au băut măcar o dată bere la metru împreună cu prietenii sunt categorici: „Un metru de bere este întotdeauna o idee bună!”

ZenCaffe își așteaptă însă clienții cu mult mai multe oferte de nerefuzat, iar cei care au trecut măcar o dată pragul restaurantului au apreciat atât gustul deosebit al cafelei de specialitate Single Origin prăjită de Alexandru Nicolae, campionul lumii la prăjit cafea, precum și al celorlalte preparate: burger de vită, pizza, salate, papanași, etc.