Din ce în ce mai mulți tineri ne demonstrează că orice este posibil dacă faci afaceri din pasiune și ești implicat. Este și cazul Sandrei, o tânără de 20 de ani din Onești, care a fondat Xela Events, o firmă specializată în amenajări pentru evenimente.

Petreceri tematice complexe sunt aduse la viață de Xela Events, business-ul conceput și gândit de Sandra, o tânără din Onești, special pentru a crea o atmosferă de nedescris. În plus, Xela Events oferă singurul castel gonflabil din zonă, perfect pentru copii, dar și pentru adulți.

„Xela Events – Magia Petrecerilor Tale!

Ești în căutarea unui decor de neuitat în Onești? Xela Events este aici pentru a transforma fiecare petrecere într-o experiență de poveste!

Singurul Castel Gonflabil Alb din zonă – Perfect atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Imaginează-ți bucuria copiilor și farmecul adus petrecerilor pentru adulți cu acest element deosebit!

Petreceri tematice complexe– Indiferent de tematica visată, noi o putem aduce la viață! De la supereroi la povești de dragoste, fiecare detaliu este perfect realizat pentru a crea atmosfera dorită.

Visul tău devine realitate– La Xela Events, credem că fiecare vis nocturn poate deveni o realitate strălucitoare în timpul zilei. Lasă-ne să îți transformăm fanteziile în momente memorabile!

Arcade spectaculoase cu baloane– Accente de culoare și magie pentru orice ocazie. Arcadele noastre cu baloane adaugă acel „wow” care îți va impresiona toți invitații.

Sunt Sandra, am 20 de ani și sunt din Onești. Cu pasiune și creativitate, Xela Events aduce un suflu nou evenimentelor din orașul nostru!

Pentru rezervări și detalii, contactează-ne la 0742 112 913 sau vizitează-ne pe pagina noastră de Instagram/Facebook Xela Events”, transmite Xela Events.