Într-o singură noapte, de pe o stradă din Onești au dispărut mai multe capace și grilaje metalice de canalizare pluvială.

Hoții de fier vechi continuă să creeze probleme municipalității oneștene și societății care administrează sistemul public de alimentare cu apă și canalizare din oraș, furând capacele de canal. Lipsa acestora poate produce chiar și vătămări corporale grave, fiind un pericol deopotrivă pentru copii cât și pentru toți cetățenii.

Primarul Laurențiu Neghină a anunțat furtul a mai multor capace de canal în noaptea de vineri spre sâmbătă, precizând că hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în zonă și polițiștii sunt deja pe urmele acestora.

Noaptea trecută (n.r. – în noaptea de vineri spre sâmbătă) în Cartierul Borzești!

Colecționarii de “metale prețioase” îşi continuă activitatea!

Imaginile video cu potențialii întreprinzători au ajuns la Politia Locală. Polițiștii Locali împreună cu polițiștii de la Poliția Națională efectuează verificări pentru identificarea făptașilor!

S-a luat legătura cu constructorul, care efectuează lucrarea de extindere și modernizare a rețelei de apă și canalizare, pentru remedierea urgentă a situației, a precizat Neghină.

Furtul capacelor de canal pare să fi devenit deja un fenomen în Onești. În urmă cu un an, doi indivizi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce fură un capac de canal, într-o incintă din oraș – DETALII ȘI VIDEO AICI. (foto: Facebook / Laurențiu Neghină)