Discounter-ul polonez de modă Pepco, cel mai extins jucător de pe segmentul de îmbrăcăminte și încălțăminte cu o rețea de peste 270 de unități în România, va deschide în scurt timp primul magazin de la Onești.

Cele mai multe magazine Pepco sunt în mall-uri, dar cum la Onești nu există deocamdată un astfel de centru comercial, responsabilii departamentului de dezvoltare din cadrul Pepco Romania s-au oprit asupra unui spațiu din strada Belvedere nr. 1 (lângă cofetăria Scala), unde până de curând a funcționat un magazin chinezesc.

Din sursele UNU pe Trotuș, până la deschiderea magazinului Pepco de la Onești nu mai este mult. Retailer-ul polonez intenționează să inaugureze magazinul în jurul datei de 25 iunie. Lucrările de amenajare sunt foarte avansate, în sensul că angajaților magazinului nu le-a mai rămas decât să aranjeze marfa pe rafturi, logo-ul companiei poloneze fiind deja montat deasupra intrării.

“Au multe lucruri interesante, produse ieftine și de calitate, eu sunt o clientă fidelă a lor. Odată cu deschiderea magazinului de la Onești nu voi mai fi nevoită să merg la Pepco la Târgu Ocna sau la Bacău, iar asta mă încântă cel mai tare”, a spus o doamnă.

Discounterul de modă Pepco a intrat pe piaţa locală acum circa cinci ani şi a ajuns la aproape 270 de magazine răspândite în toată ţara. În acest context, Pepco a obţinut o cifră de afaceri de 1 mld. lei (220 mil. euro) în 2018, devenind astfel primul brand de modă din România care obţine acest nivel al business-ului, depăşind Zara sau H&M.