Studentul la ASE București Andrei Ambăruș se menține cu ajutorul voturilor voastre în cursa pentru câștigarea marelui premiu din cadrul concursului Student Music Talent – un contract standard cu Casa de discuri Roton.

Chitaristul comăneștean Andrei Ambăruș a prins locul 2 la “Instrumental”, dar concursul nu s-a încheiat, iar tânărul din Comănești are în continuare nevoie de sprijinul vostru, pentru a putea să-și urmeze visul în industria muzicală. Urmează o nouă rundă de vot! (CLICK PE LINK-UL DIN DREPTUL LUI ANDREI PENTRU A-L VOTA ÎN FINALĂ)

Finaliștii pentru ultima etapă la secțiunea “Instrumental” sunt următorii:

 

  1. Sorina Sateanu
  2. Ambarus – https://www.studentnews.info/student-music-talent/…
  3. Labonea Aria
  4. Chiriac Cristina
  5. RZVWN

“Felicitări și succes în continuare! Urmează o nouă săptămână în care trebuie să obțineți cât mai multe voturi. Pentru a arăta lumii întregi vocile pe care le aveți, mai mulți susținători surpriză (influenceri/artiști) vor da de veste acestui concurs iar publicul lor își va alege un favorit prin vot.

Foarte mulți concurenți au spus că este sesiune, iar la instrumental cât și vocal le este greu să realizeze un nou cover într-un timp scurt. Așadar videoclipurile și voturile acumulate rămân deoarece ați muncit să le aveți.

În ultima zi, după voturile celor din juriul Roton, vom anunța câștigătorii primei ediții de Student Music Talent”, le-au transmis participanților organizatorii concursului.