O localnică din orașul-stațiune Târgu Ocna, mai precis din cartierul Tisești, a fost sărbătorită într-una din zilele trecute, de familie și autorități, la împlinirea a 100 de ani de viață. 

„Am participat cu emoție la un eveniment unic din viața unui om, alături de familie, de alți invitați. Am ascultat povești incredibile din timpul vieții, am primit povețe și ne-am bucurat împreună, alături de tanti Anica (în acte Moise Aneta), la împlinirea vârstei de 100 de ani. Deși are un secol în spate, tanti Anica este o bunică cu o energie fantastică, ne-a primit cu căldură, transmițându-ne povețe frumoase. Este soție de veteran al celui de-al doilea război mondial și totodată fiică a unui veteran al primului război mondial. În semn de respect am oferit în numele orașului nostru un tort, un aranjament din flori, o diplomă aniversară și un premiu în bani. Multă sănătate și zile senine, tanti Anica! Felicitări familiei pentru grija pe care o oferă centenarei noastre!

Alături de mine au fost prezenți președintele Asociației Veteranilor de război filiala Bacău, domnul general Vasile Florea, părintele Protopop Ioan Bârgăoanu, părintele paroh din Tisești Daniel Nechita şi şeful serviciului asistență socială, Vasile Moscu”, a menţionat primarul din Târgu Ocna, Cristian Ciubotaru. (foto: facebook.com/Cristian Aurelian Ciubotaru)