Grupul Agricultorul a finalizat rebranduirea primului magazin Panimon dintre cele 9 preluate odată cu achiziționarea fabricii de morărit și panificație din Onești. Grupul Agricultorul, deținut de omul de afaceri oneștean Mihai Ilie, a cumpărat Panimon anul acesta, obiectivul declarat al noului proprietar al fabricii de pâine fiind renașterea brandului care a fost unul dintre cele mai puternice de pe Valea Trotușului.

Primul magazin Panimon rebranduit dintre cele 9 ale societății, răspândite în trei orașe – Onești, Târgu Ocna și Slănic Moldova – va fi inaugurat oficial luni, 4 octombrie.

“Ne bucurăm că am încheiat procesul de transformare a magazinului Panimon de la poarta unității. Poate cel mai reprezentativ dintre ele, aș îndrăzni să spun. Vă așteptăm așadar pe 4 octombrie în noul magazin Panimon. Fiindcă investim în calitate, în oameni și în calitate”, au declarat reprezentanții Panimon.

Primul magazin Panimon rebranduit va funcționa la adresa Calea Mărășești nr. 19.

Grupul Agricultorul are în plan investiții de 10 milioane de euro în următorii 5 ani la Panimon.

Dorința noastră cea mai mare este însă ca acest brand sută la sută românesc să devină un brand național, astfel încât produsele Panimon să se găsească și să fie apreciate în toată țara. Avem încredere că acești primi pași deschid un nou drum, de creștere, pentru Panimon”, preciza Mihai Ilie, în urmă cu circa o lună. .