Fostul “Centru Social Slobozia”, care adăpostea persoane în vârstă (acestea s-au mutat într-un spațiu mai încăpător, în cartierul Satul Catolic), va fi pus la dispoziția persoanelor fără un acoperiș deasupra capului, în această iarnă.

Dacă temperaturile vor scădea drastic, adăpostul de la Slobozia îi va putea găzdui pe oamenii străzii și pe timpul zilei.

“Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 202/14.11.2019 s-a aprobat schimbarea destinației ”Centrului Social Slobozia” în ”Adăpost de noapte pe perioada sezonului rece”.
Această activitate, coordonată de Direcția Generală de Asistență Socială Onești, are ca obiectiv asigurarea cazării pe timp de noapte, a persoanelor fără adăpost și/sau a altor categorii de persoane aflate în dificultate precum și asigurarea hranei.
„Adăpostul de noapte” va funcționa în fiecare zi între orele 19.00- 07.00 (iar în funcție de prognoza meteo, va avea regim de permanență).
Orice persoană sau familie, care doresc să ajute aceste categorii de persoane, se pot adresa Direcției Generale de Asistență Socială Onești, la sediul din str. Poștei, nr. 1 sau să sune la telefon 0234/318319 pentru a solicita mai multe informații”, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Nicolae Gnatiuc. (sursa foto: facebook.com/Primar  Onesti)