În cadrul activităţilor desfăşurate, în cursul zilei de sâmbătă, 31 iulie a.c., de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 309 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au constatat 6 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pe drumurile publice din judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

S-a acționat pe principalele drumuri din județ pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Astfel, în 24 de ore, la nivelul judeţului Bacău, poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat 309 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au constatat 6 infracţiuni la regimul rutier.

Exemplu: În urma unei acțiuni organizate ieri, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, îndeosebi, combaterea vitezei excesive, pe DN 2-E85, polițiștii de la rutieră au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 73.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 32 de permise de conducere, din care 31 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi una pentru nerespectarea interdicţiilor temporare de circulaţie. (sursa: IPJ Bacău)