O ambulanță SAJ, care transporta un pacient la spitalul din Onești, a fost lovită puternic de o mașină condusă de o oneșteancă, în seara zilei de joi, 15 august, pe Calea Mărășești din localitate. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 49 de ani, asistentă pe ambulanță, a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut în apropierea podului peste râul Trotuș, unde traficul se desfășoară cu mare greutate după începerea lucrărilor de reabilitare a obiectivului.

“La data de 15 august, în jurul orei 22.40, polițiștii din Onești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Mărășești din localitate, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane de sex feminin.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că, o femeie de 44 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Mărășești din localitate, pe direcția Tg. Ocna – Onești, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe aflată în misiune, ce avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma coliziunii, o femeie de 49 de ani, din localitatea Pârgărești, asistentă pe ambulanță, a suferit vătămări corporale.

Cei doi conducători auto, femeia de 44 de ani din Onești, și șoferul ambulanței, un bărbat de 46 de ani, din Bârsănești, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.