După o nouă pauză forțată, impusă de condițiile meteorologice nefavorabile, campionatul Ligii a 4-a Bacău se reia, în acest week-end, cu meciurile etapei a 22-a (rundele a 18-a, a 19-a și a 21-a au fost reprogramate).

Viitorul Curița și Gauss Bacău, cele două pretendente la câștigarea seriei, vor evolua în deplasare. Echipa lui Costică Ene se deplasează la Negri, pentru confruntarea cu ocupanta locului 13, iar Gauss va încerca să obțină al 18-a succes stagional pe terenul celor de la UZU Dărmănești.

“Băieții au mare poftă de joc, după atâta amar de vreme în care doar s-au pregătit și atât. O să ne aștepte un retur de foc, cred că o să fie vreo cinci intermediare. Să vedem cum o să fie cu partenerii de serie, că la alte echipe e mai greu se strângă în cursul săptămânii, mulți având serviciu”, ne-a declarat Costică Ene, tehnicianul formației Viitorul Curița.

Legat de Adrian Gheorghiu, de departe cel mai sonor nume din lotul formației care are deja foarte mulți fani la Onești, unde își dispută de altfel jocurile de pe teren propriu, Costică Ene a spus: “S-a refăcut aproape în totalitate după operația de menisc suferită la finalul anului trecut, dar încă nu vrem să riscăm. Cel mai probabil că va începe meciul de la Negri ca rezervă și-l voi introduce în teren în repriza a doua. Aștept să se usuce terenurile, să dispară riscul unor accidentări din cauza suprafeței de joc, și apoi o să-l folosesc titular. Probabil că în etapa de Paște (n.r. – sâmbătă, 7 aprilie, cu o zi înainte de Înviere, Curița joacă la Onești cu Dinamo Bacău) îl voi arunca în luptă din primul minut”.

Programul etapei a 22-a a campionatului județean de fotbal – Liga a 4-a Bacău:

Sâmbătă, 31 martie: Măgura Cașin – Voința Oituz (ora 17.00), CSM Moinești – CSȘM Bacău (11.00), UZU Dărmănești – Gauss Bacău (15.00), Viitorul Nicolae Bălcescu – Siretul Bacău (15.00), Voința Gârleni – Flamura Roșie Sascut (15.00), AS Negri – Viitorul Curița (15.00), Dinamo Bacău – Gloria Zemeș (15.00).

Duminică, 1 aprilie: Aripile Cleja – AS Filipești (11.00), CS Dofteana – Vulturul Măgirești (11.00).

În clasament conduce Gauss Bacău, cu 52 de puncte, urmată de Viitorul Curița – 46 de puncte și de Voința Gârleni – 37 de puncte, toate echipele având disputate câte 18 meciuri.