Viitorul Curița a câștigat cu 9-0 meciul cu Vulturul Măgirești, echipa de pe locul 4 înaintea rundei intermediare de ieri (n.r. – miercuri, 6 iunie), deși jocul s-a desfășurat doar până la pauză.

Din start, Vulturul Măgirești s-a prezentat la Onești în efectiv incomplet, iar pe parcursul primei reprize, când proporțiile scorului creșteau, jucătorii oaspeți au părăsit unul câte unul terenul, până când au rămas mai puțini decât limita minimă prevăzută de regulament.

În atare condiții, arbitrul a fluierat finalul meciului, omologând rezultatul înregistrat la acel moment, 9-0 în favoarea Viitorului Curița.

“Aceasta este Liga a 4-a, din păcate nu există nici un fel de respect față de competiție din partea unor echipe! Stau și mă întreb este posibil ca echipa de pe locul 4, nu de pe ultimul loc, să nu aibă suficienți jucători ca să dispute un meci până la capăt?!”, și-a manifestat dezamăgirea Adrian Andronache, unul dintre finanțatorii echipei Viitorul Curița.

După ce arbitrul a fluierat sfârșitul jocului, elevii lui Costică Ene au încins o miuță (foto mare).

La Moinești, timp o repriză, Gauss nu s-a regăsit, echipa locală intrând la cabine în avantaj, 1-0. Abia în partea secundă a partidei liderul campionatului a reușit să îndrepte lucrurile, impunându-se în cele din urmă cu 4-2.