Viitorul Curița a obținut, ieri (n.r. – sâmbătă, 19 mai), a 24-a victorie stagională, dar în continuare atârnă foarte greu cele două eșecuri suferite de bățeii lui Costică Ene în turul campionatului, 1-4 cu CSȘM Bacău și 0-1 cu Voința Gârleni.

Viitorul Curița s-a impus cu scorul de 8-2 (2-0) în fața celor de la Viitorul Nicolae Bălcescu, dar Rareș Mihalache și compania mai au de doi bani speranță că vor reuși să termine învingători și acest campionat, în condițiile în care Gauss este de neoprit.

Gauss a câștigat cu 4-0, în deplasare, derby-ul cu CSȘM Bacău, și a devenit tot mai clar că numai o minune o mai poate duce pe Viitorul Curița la barajul de promovare în “C”, și anul acesta.

Revenind la meciul de ieri, de pe stadionul CSM din Onești, trebuie spus că acesta s-a disputat pe o vreme neașteptat de rece, iar pe parcursul primei reprize a plouat neîncetat.

Tudorache (4), Toader, Mihalache, Botezatu, Grigore au marcat golurile Curiței, care ajunsese să conducă la un moment dat cu 8-0, lăsând-o apoi mai moale pe final.

De remarcat faptul că pentru prima oară de la transferul la Viitorul Curița, Adrian Gheorghiu a evoluat tot meciul, semn că perioada de recuperare după operația suferită în iarnă se apropie de sfârșit.

Curița se deplasează etapa viitoare la Dărmănești, după care, pe 30 mai, va primi vizita liderei clasamentului – Gauss Bacău.