Între un grup de adolescenți și mai mulți clienți, bine aghezmuiți, ai unui bar din Onești, de pe strada Mercur nr. 2, a izbucnit, aseară (n.r. – sâmbătă, 19 mai, în jurul orelor 20.30) un conflict puternic, fiind nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

Deoarece conflictul era pe punctul de a degenera într-o bătaie generală, cineva a pus mâna pe telefon și a sunat la “112” solicitând intervenția forțelor de ordine. La fața locului au ajuns imediat un echipaj de poliție și o ambulanță, pentru orice eventualitate.

“Am crezut că e o simplă alarmă falsă, însă, la câteva minute, a apărut un schimb dur de replici între bețivani și polițiști. Totodată, unul dintre cei aflați la masă s-a repezit către un tânăr aflat în mulțime, însă imediat un jandarm l-a pus la pământ, l-a încătușat și l-a urcat în Loganul poliției, în timp ce agresorul înjura ca la ușa cortului polițiștii”, ne-a relatat un martor ocular, sub rezerva anonimatului, acesta menționând că intervenția oamenilor legii a salvat situația, care ar fi putut degenera.

Incidentul s-a petrecut în fața barului situat pe strada Mercur nr. 2, în apropierea gangului.

Polițiștii au efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs conflictul și pentru sancționarea persoanelor care se fac vinovate de tulburarea și liniștea publică.

Din fericire, nu a fost nevoie și de intervenția echipajului medical de pe ambulanță.