În primul meci cu Adrian Gheorghiu pe banca tehnică, gruparea de lângă Onești s-a impus la limită, scor 1-0 (1-0), pe terenul celor de la CSM Moinești.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Furtună, în minutul 26.

Adi Gheorghiu, fost jucător la FCM Bacău, FC Vaslui și Ceahlăul, cu peste 200 de prezențe în Liga 1, a debutat cu această ocazie în cariera de antrenor. Deocamdată, el va continua și ca jucător. De altfel, la Moinești Adi Gheorghiu a început meciul ca titular și a evoluat toată prima repriză, la pauză lăsând locul unuia dintre elevii săi.

Adi Gheorghiu i-a luat locul pe banca tehnică a grupării de lângă Onești lui Costică Ene, care a renunțat la funcția de antrenor principal după jocul de sâmbăta trecută cu CS Dofteana (14-0).

“A fost o deplasare dificilă pentru noi, în primul rând din cauza terenului greu, denivelat. Chiar și așa, sunt mulțumit, echipa s-a exprimat bine, a avut ocazii, a fost compactă. Nu știu dacă gazdele au avut vreo ocazie pe parcursul meciului, pe când noi am mai avut alte 2-3 ocazii clare. Pe final, moineștenii au devenit mai bățoși, situație în care nu s-ar mai fi ajuns dacă noi am fi apucat să le mai dăm un gol-două. S-ar fi liniștit. Bine că am câștigat. Mai remarc faptul că echipa noastră a părut mai sigură în joc decât în alte meciuri în deplasare”, a declarat Adrian Andronache, unul dintre finanțatorii echipei Viitorul Curița.

Cu această victorie la limită, Curița și-a păstrat poziția fruntașă în clasamentului seriei “Valea Trotușului”, cu 13 puncte din 15 posibile.

În etapa a 6-a, Curița va juca “acasă” cu Viitorul Berești-Tazlău.