Un agent de poliție care păzea o grădiniță ce găzduiește o secție de votare în localitatea Drăgăneasa, din județul Prahova, a fost atacat sâmbătă seara de un grup de cinci persoane aflate în stare de ebrietate. Agentul a scos pistolul din dotare și a tras în piciorul unuia dintre agresori, informează digi24.ro.

Incidentul s-a petrecut în curtea grădiniței, unde agresorii, susțin surse din cadrul anchetei, ar fi ajuns cu intenția de a vota, chiar dacă secția de votare era închisă, procesul electoral începând în această dimineață, la ora 07.00.

Agresorii au aruncat cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul șef principal de poliție aflat în serviciul de pază, unul dintre aceștia atacând fizic polițistul. Acesta a tras cu arma din dotare în piciorul agresorului, mai scrie sursa citată.

În sprijinul polițistului a venit o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova, pentru a proteja secția de votare pe timpul nopții.

Agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.