În ziua în care s-a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de infectați COVID în județul Bacău, de la debutul pandemiei – 33 de cazuri noi – europarlamentarul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, lansează un atac dur la adresa liberalilor din județ. “Oamenii din Moinești și Comănești vorbesc; ei simt că infecția plutește în aer, dar pentru voi contează doar să vă salvați primarii PNL din aceste orașe devenite <Suceava> județului Bacău. Periclitați viețile oamenilor de acolo, pentru că politrucii voștri sunt mai importanți decât băcăuanii!”, menționează Benea, într-o postare pe Facebook.

Totodată, europarlamentarul susține că la spitalul din Onești jumătate dintre persoanele infectate cu COVID-19 ar proveni din zona Moinești.

“Oare DSP se simte confortabil cu faptul că jumătate din „covizii” internați la Onești provin din zona Moinești? Ce așteaptă Prefectura & DSP? Ca Moineștiul să devină capitala covid a județului și să intervină acolo când nu se va mai putea face nimic?”, se întreabă, retoric, Benea.

Postarea integrală a lui Benea pe Facebook – AICI