Pe lângă concertul trupei Holograf, care se va ține până la urmă pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, oneștencele de toate vârstele mai primesc în dar, de data asta nu de la autoritățile locale, ci din partea unui antreprenor local, și un spectaculos foc de artificii.

Chiar pe 8 martie, când se sărbătorește “Ziua Internațională a Femeii”, doamnele și domnișoarele din Onești sunt invitate tot pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor să se bucure de un spectaculos foc de artificii.

Focul de artificii va începe la ora 20.00 și este asigurat de societatea Croco Onești, lider, în România, la produsele “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”.

Croco este unul dintre cei importanți angajatori din Onești (în prezent are peste 500 de angajați), iar focul de artificii oferit de companie pe 8 martie este deja tradițional, evenimentul având loc de mai mulți ani.

În seara de 7 martie, toate oneștencele sunt așteptate pe platoul din fața Casei de Cultură la concertul trupei Holograf, care este organizat de autoritățile locale special pentru a marca “Ziua Femeii”.