Cele mai mari pierderi de temperatură în sezonul rece se produc prin tâmplărie, de aceea un produs care asigură o protecție în plus împotriva vântului și a zgomotului și o rezistență mai mare a îmbinărilor este de preferat uneia clasice, mai ales că avem de-a face cu o investiție destul de costisitoare, pe care nu o facem în fiecare zi.

Plecând de la ideea că ferestrele și ușile cu geam termopan oferă liniștea, siguranța și confortul termic de care toți avem nevoie, firma DRAGLEN TERMOPANE a introdus pe piața din Onești și împrejurimi un produs revoluționar: tâmplăria PVC cu sudură la zero (invizibilă).

Aceasta este prima și singura tehnologie din lume prin care surplusul de material nu fuzionează la exteriorul profilului, ci este direcționat prin frezare în interiorul profilului.

În acest fel, se obține un aspect impecabil al profilului, dar nu numai atât. Rezistența ferestrelor este mult mai mare, datorită suprafeței mari de contact și asigură o protecție sporită împotriva vântului și a zgomotului. “Surplusul de material fuzionează spre interiorul profilului, și nu la exterior, astfel garniturile la colțuri își păstrează forma și elasticitatea”, explică administratorul DRAGLEN Termopane, Nicu Ciobotaru.

Produsul este la mare căutare, iar lista de așteptare este foarte lungă, în condițiile în care în toată țara nu sunt decât doi producători de tâmplărie PVC care au implementat această tehnologie ultraperformantă.

Tehnologia utilizată garantează lipsa erorilor și o suprafață mare de sudură, astfel crescând și rezistența îmbinărilor.

În plus, nici costurile nu sunt mult mai mari decât în cazul tâmplăriei PVC fabricate după tehnologia tradițională.

Mai mult decât atât, tâmplăria PVC cu sudură invizibilă este prevăzută din start cu baghetă Warm Edge, pentru evitarea condensului.

“Avem de onorat mai multe comenzi de tâmplărie PVC cu sudură invizibilă, dar îi așteptăm la punctele noastre de lucru din Onești, de pe străzile Oituz nr. 35 și Calea Mărășești nr. 1, pe toți cei interesați să-și crească nivelul de confort”, a adăugat administratorul DRAGLEN Termopane.

Cu 10 de ani de activitate în domeniul tâmplăriei PVC, firma DRAGLEN Termopane are un portofoliu important de clienți, printre aceștia numărându-se Barlinek, Han Marisano, PA&CO International, Transbus Codreanu, Hotel Flora Slănic Moldova, etc.

DRAGLEN Termopane este singura firmă din Onești care comercializează tâmplărie PVC cu sudură invizibilă pe profil Salamander.

În perioada următoare, DRAGLEN Termopane va deschide un al treilea punct de lucru, în municipiul Bacău.