SIAL (Salon International de l’Alimentation – International Food Exhibition) se ține la Paris Nord Villepinte, în perioada 21-25 octombrie, iar printre numeroși participanți se numără și producătorul de bere Albrau Onești.

SIAL Paris este unul dintre membrii Rețelei SIAL, cea mai mare rețea mondială de târguri comerciale dedicate alimentelor și băuturilor, cele opt expoziții regulate ale sale (SIAL Paris, SIAL Canada în Montreal li Toronto, SIAL China, SIAL Orientul Mijlociu și SIAL Interfood în Jakarta și FOOD India Inspired by SIAL, în New Dehli) reunind aproape 15.000 de expozanți și peste 350.000 de vizitatori din 200 de țări.

La SIAL Paris, unde Albrau Onești are standul său, sunt așteptați, în cele cinci zile ale evenimentului, peste 160.000 de vizitatori profesioniști din toată lumea.

“Să nu uităm că industria alimentară este una dintre cele mai dinamice industrii în majoritatea țărilor G20! A veni la SIAL Paris înseamnă a descoperi oportunități de dezvoltare și noi tendințe, înseamnă a beneficia de un excelent loc de lansare a obiectivelor ambițioase la care aspiră actorii din industria alimentară. SIAL Paris este o platformă inspirațională unică pentru testarea noilor piețe, lansarea de noi produse și întâlnirea cu principalii profesioniști din acest sector, pentru a discuta despre provocările care îi așteaptă”, spunea, în urmă cu patru luni, Nicolas Trentesaux, director al rețelei SIAL.

“Zimbru, un brand românesc de incontestabilă valoare cucerește mapamondul! 
Marşul triumfal al berii Zimbru pe întregul glob pământesc!
Albrau Onești participă la cel mai important eveniment al anului pe plan expoziţional, la nivel european şi mondial din domeniul industriei alimentare.
În perioada 21-25 octombrie 2018, SIAL Paris va fi cea mai mare piață internațională pentru profesioniștii din industria alimentară mondială care caută inspirație”,
subliniază departamentul PR al Albrau Onești.