Consilierul județean Cezar Olteanu nu s-a lăsat până nu a schimbat două vorbe cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în altă problemă decât cea legată de podul peste râul Trotuș, în ciuda opoziției colegilor pesediști ai demnitarului venit de la București.

Deși foarte scurtă, vizita pe care a făcut-o la Onești ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în dimineața zilei de ieri (n.r. – joi, 13 aprilie), a fost folosită cât s-a putut de mult de liberalul oneștean Cezar Olteanu. Acesta nu l-a scăpat din ochi o clipă pe Răzvan Cuc, chiar dacă colegii de partid ai ministrului i-au sugerat consilierului județean să-l lase pe ministru să-și vadă de treaba pentru care a venit.

După ce Răzvan Cuc a vizitat podul peste râul Trotuș, în timp ce se îndrepta spre mașină, Olteanu s-a strecurat până în preajma sa și a încercat să-i plaseze o mapă conținând documente cu privire la necesitatea modernizării DN11, Bacău – Onești – Brașov. Liberalului oneștean nu i-a ieșit din prima încercare, dar câteva minute mai târziu, când toată lumea a descins la Primărie, Cuc a primit documentele, urmând să le studieze.

“Drumul ăsta o să rămână așa cum îl vedeți mult timp de-acum încolo, o să vedeți. Nu înțeleg de ce domnul liberal și colegii săi de partid nu s-au agitat la fel de mult ca să obțină finanțare pentru refacerea drumului atunci când erau la putere împreună cu social-democrații. Dacă pe timpul USL-ului nu s-a făcut nimic la drumul ăsta, nu văd cum ar avea succes acum un astfel de demers, când vine și din partea unui liberal! E o cauză pierdută!, a remarcat un șofer care face drumul Brașov – Onești de cel puțin patru ori pe săptămână.

Șansele ca DN11 să fie modernizat în viitorul apropiat sunt extrem de scăzute, proiectul nefiind prins în bugetul de stat pe anul 2017, după cum UNU PE TROTUȘ a scris AICI.