Centrul orașului Dărmănești a fost blocat, azi-noapte, de zeci de cetățeni de etnie romă, în timp ce polițiștii cercetau un șofer care lovit cu mașina o fetiță de 7 ani, omorând-o, relatează desteptarea.ro.

Potrivit sursei citate, mașina care a accidentat-o mortal pe fetița de 7 ani ar fi făcut parte dintr-o coloană de mașini care circulau cu viteză, nefiind exclus ca acestea să fie angrenate într-o întrecere ilegală. Una dintre aceste mașini ar fi lovit fetița.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul care ar fi produs accidentul mortal, l-au reținut și l-au transportat la sediu pentru cercetări, moment în care comunitatea romă din Dărmănești a luat foc!

Romii au blocat centrul orașului și circulația rutieră timp de mai multe ore, timp în care autoritățile n-au luat nicio măsură, stârnind furia populației majoritare, mai scrie sursa citată.

Rețelele sociale au explodat în urma acestui scandal, oamenii acuzând autoritățile pentru lipsa de reacție, atât în situația de față cât și în alte cazuri similare. “Fac raliu cu ciururile alea de mașini pentru că na, poliția pe ei nu îi vede când merg cu viteză sau cu portbagajul plin de lemne, tu dacă ai o mașină mai veche dar întreținută repede vor să-ți ia certificatul pentru că na, e veche…cât despre reguli de circulație pfff…. nici cu sensul giratoriu din centru nu înțeleg ei ce caută acolo și totuși au carnet…” , a scris un internaut. (sursa foto: desteptarea.ro)

Citiți articolul integral AICI