Pompierii din cadrul Detașamentului Onești au fost solicitați să intervină, vineri, 4 decembrie, în jurul orelor 18.00, pentru a ajuta la transportarea unei femei supraponderale, cu afecțiuni medicale.

Intervenția a avut loc pe strada 1 Mai din Onești, pompierii oneșteni fiind chemați în ajutor de echipajul medical de pe ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) – Substația Onești.

Deoarece femeia cu afecțiuni medicale era supraponderală, echipajului medical i-a fost imposibil să o transporte pe aceasta la ambulanță, fapt pentru care s-a cerut ajutorul pompierilor. „La solicitarea colegilor de la SAJ, pompierii au intervenit pentru transportul unei persoane cu afecțiuni medicale – o femeie de 1,70 m înălțime și circa 130 de kilograme”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvând al ISU Bacău.

Cu ajutorul pompierilor militari oneșteni, femeia supraponderală a putut fi transportată în condiții bune la spitalul din Onești, unde i-au fost aplicate îngrijirile medicale necesare. (foto: arhivă)