Revelionul 2021 nu va fi sărbătorit în Onești cu tradiționalele artificii, pe platoul din fața Casei de Cultură, pentru a putea fi respectate restricțiile actuale și pentru a putea fi ținută sub control evoluția cazurilor de coronavirus. Este o decizie pe care a luat-o majoritatea primăriilor din țară, în contextul pandemiei de Sars-Cov-2.

Dacă la Onești nu se va mai ține spectacolul tradițional din noaptea de Anul Nou, Primăria Comunei Dofteana a anunțat un spectaculos foc de artificii, care să poată fi văzut de toți cetățenii comunei respectându-se în același timp și regulile privind distanțarea socială.

“La mulţi ani, 2021!

Primăria Comunei Dofteana oferă cetăţenilor în noaptea dintre ani, ora 00:00, un frumos foc de artificii care va avea loc pe dealul Huitorii, zona crucii, pentru a marca trecerea în anul 2021, un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii și plin de succese!

La mulţi ani cu sănătate! Domnul să vă dea de toate! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

La mulți ani, iubiți dofteneni!

Primarul Comunei Dofteana

Ec. IOAN BUJOR”, se arată într-un comunicat al Primăriei Dofteana.

Comuna Dofteana este situată la circa 25 de kilometri de Onești, distanță ce poate fi parcursă cu autoturismul în circa 20-25 de minute.