O tânără care locuiește în Bacău și care se pregătea să aducă pe lume un copil și-a surprins rudele și prietenii când le-a spus că a ales să nască la Maternitatea Onești. Dacă la început nu a fost neapărat convinsă că decizia sa este cea mai bună alegere, peste trei ani, când a rămas din nou însărcinată, băcăuanca nu a mai avut chiar nicio ezitare, maternitatea din Onești fiind din start opțiunea sa.

Pentru publicația totuldespremame.ro, aceasta a ales să împărtăşească experiența trăită la maternitatea din Onești și cu alte mămici.

„În urmă cu 3 ani și jumătate, am devenit mamă pentru prima dată și, deși locuiesc în Bacău, am hotărât să nasc la Maternitatea din Onești, la recomandarea unei prietene. Nu puteam lua o decizie mai bună pentru mine și pentru copilul meu. Sarcina a decurs fără probleme, a fost chiar o perioadă minunată, iar nașterea a fost prin cezariană, din motive personale.

Ajunsă la camera de gardă pentru internare, începusem să am emoții și îmi era frică de ceea ce avea să urmeze, inclusiv de comportamentul inadecvat al personalului, așa cum mai citisem și auzisem că se întâmplă prin alte maternități din țară. Însă, surpriză! Începând de la doamnele infirmiere și până la medici, toată lumea s-a comportat exemplar.

Empatia, profesionalismul și omenia celor din cadrul maternității, atât de la secție de nașteri, cât și de la neonatologie, m-au făcut să mă simt cea mai importantă și respectată femeie. Drept pentru care, și la următoarea naștere, care a avut loc acum 4 luni, am optat pentru aceeași maternitate.

Țin să menționez că nu am dat nici măcar 1 ban nimănui, iar cu toate acestea, nu au lipsit curățenia impecabilă, zâmbetele și glumele de bun gust ale personalului. Nu o să-mi ajungă o viață să le mulțumesc tuturor, mai ales domnului doctor Ganea Mihai, pentru amintirile minunate din timpul perioadei de sarcină, pentru copiii născuți sănătoși și în siguranță și pentru șederea minunată de câteva zile în maternitate. Vă mulțumim că ne-ați ajutat să ne împlinim familia!”, a povestit tânăra mămică.