Mihaela Elena Anton, viceprimarul stațiunii Slănic Moldova, și consilierul local Jenică Dogărașu – ambii membri ai PNL, au demisionat din funcții.

Adversarii politici ai primarului Gheorghe Baciu, de asemenea membru PNL, susțin că cei doi colegi de partid ai acestuia ar fi ales să-și dea demisia “ca urmare a năravurilor pesediste ale primarului”.

Contactat de UNU PE TROTUȘ, edilul-șef al stațiunii Slănic Moldova a spus că altele sunt motivele pentru care Mihaela Elena Anton și Jenică Dogărașu au făcut un pas în spate.

“Doamna viceprimar urmează să plece în Anglia, soțul dumneaei fiind englez, pentru a vedea de mama-soacră, care este bolnavă. Urmează ca după ce ajunge în Anglia să evalueze dacă va trebui să rămână acolo mai mult de o lună, sau vine înapoi să ne ajute. Și mama dumneaei, care locuiește la Slănic Moldova, are probleme de sănătate, vom vedea ce va fi. Despre domnul Jean Dogărașu vă pot spune că a demisionat încă de acum o lună. PNL are nouă consilieri, și nu avem nevoie de consilieri yesmani, ne-a declarat Gheorghe Baciu.

Cât privește faptul că postul de viceprimar ar urma să-i revină consilierului liberal Benone Moraru, informație aflată pe surse de UNU PE TROTUȘ, primarul stațiunii Slănic Moldova nu a confirmat. “Rămâne de văzut”, a spus acesta.

Sursa foto: desteptarea.ro