La invitația clubului Ceahlăul Piatra Neamț, Viitorul Curița va disputa, sâmbătă, în orașul de sub Pietricica, un amical cu echipa neamțeană, dacă vremea va permite acest lucru.

Ceahlăul Piatra Neamț ocupă locul 6 în clasamentul la zi al seriei I din Liga a 3-a, iar invitația pe care conducătorii nemțenilor le-a lansat-o celor de la Curița vine ca urmare a faptului că în acest weekend “galben-negrii” nu au adversar în campionat. Ceahlăul ar fi trebuit să joace în weekend cu echipa din Roman, dar aceasta s-a retras din campionat.

Faptul că Viitorul Curița a fost invitată să dispute acest amical cu Ceahlăul confirmă faptul că gruparea de lângă Onești este apreciată și în afara județului Bacău.

Pe surse, reporterii UNU PE TROTUȘ au mai aflat că șefii de la Ceahlăul au pus ochii și pe trei jucători ai Viitorului Curița, măcar unul dintre aceștia putând ajunge la gruparea nemțeană, chiar din iarnă. Cei trei jucători vizați sunt George Folia, Vasile Padovei (deocamdată împrumutat la Șoltuz Fălticeni, tot în Liga a 3-a) și portarul Alex Duță.

Mihai Fudulache, finanțatorul echipei Viitorul Curița, nu a dorit să comenteze această informație.