O femeie din Onești reclamă faptul că un magazin online de unde comandase două rochii nu i-au mai restituit contravaloarea acestora în momentul în care a returnat produsele, nemulțumită fiind de calitatea lor, mai mult decât îndoielnică.

Magazinul online se numește reduceritotanul.ro, același de la care o altă oneșteancă și-a luat țeapă, în primăvară, după ce nu i-a mai fost returnată suma de 200 de lei, cât plătise pe o ruină de costum, total diferit față de cel care apărea în pozele de prezentare de pe site (detalii AICI). Femeia a trimis costumul înapoi și mai departe a fost dusă cu zăhărelul de consultanții magazinului online cu care a apucat să vorbească, până când aceștia nu i-au mai răspuns deloc.

De această dată, o oneșteancă nu a mai primit banii înapoi pe două rochii pe care le-a returnat nefiind ceea ce-și dorea. Se pare că firma înregistrată la Registrul Comerțului în localitatea Râmnicu Vâlcea și-a făcut un obicei din a țepui oamenii, pentru că la catastif s-au adunat zeci de reclamații pe numele acesteia. Am comandat de pe același site (n.r. – reduceritotanul.ro) 2 rochii. Au ajuns, dar erau prost croite, material prost și foarte mari. Am decis să le trimit retur…mi s-a dat o adresă din București și atât. Coletul a stat aproximativ o lună în depozitul curierului, pentru că la adresa respectivă nu era nimeni. Apoi le-am cerut celor de la reduceritotanul.ro un număr de telefon la care să îi contacteze curierul, iar aceștia mi-au dat un număr ce nu era valid. În cele din urmă, curierul a reușit să ducă coletul, dar cei de pe site nu mi-au mai răspuns când a fost vorba de dat banii înapoi. Am făcut plângere la Protecția Consumatorului și azi am și sunat. Cei de la București m-au redirecționat la cei din Râmnicu-Vâlcea.

Cei de la Râmnicu-Vâlcea mi-au spus că și-au mutat sediul social (n.r. – firma în culpă) și sutele de plângeri făcute pentru firmă respectivă au fost trimise la poliție. Și că atât o persoană de la Protecția Consumatorilor, cât și Poliția au fost la sediul de retur din București, dar nu au găsit pe nimeni”, ne-a relatat oneșteanca înșelată. Acesta nu ne-a mai precizat care este paguba cu care s-a ales, dar acest aspect are mai puțină importanță.

La fel ca în cazul oneștencei înșelată de reduceritotanul.ro în primăvară, și aceasta aduce ca probe dialogul purtat cu reprezentanții site-ului pe messenger-ul de pe Facebook.