Scene șocante pe bulevardul Oituz din Onești, vineri seară, în jurul orei 18.00, când o polițistă aflată în misiune a fost lovită cu piciorul în față de un tânăr. După ce a lovit-o pe polițistă, tânărul a fugit iar oamenii legii – polițiști, mascați și jandarmi – au răscolit tot orașul în căutarea sa.

Caz halucinant, în Onești, vineri seară, după ce o polițistă a fost agresată de un tânăr, în plină stradă. Scenele terifiante s-au petrecut în prezența mai multor martori, în timpul unei intervenții a polițiștilor care fuseseră chemați să aplaneze un scandal între mai multe persoane, izbucnit în plină stradă, pe bulevardul Oituz.

Din spusele celor care au asistat la întâmplare, la fața locului a ajuns mai întâi un echipaj compus dintr-un polițist și o polițistă, după care în sprijinul acestora ar mai fi venit doi colegi, tot un polițist și o polițistă.

Când cei doi polițiști bărbați l-au încătușat pe unul dintre recalcitranți, o altă persoană, un tânăr până în 18 ani, ar fi lovit-o cu piciorul în față pe una dintre polițiste după care a fugit.

Din acel moment, în Onești a fost declanșată o întreagă operațiune de căutare, polițiști, mascați și jandarmi fiind pe urmele agresorului, care a fost în cele din urmă capturat. (foto: arhivă)

VEZI VIDEO AICI