Patru persoane care lucrează la o fabrică de confecții din Onești au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Trei dintre cele patru persoane sunt internate la spitalul din Onești, iar a patra se află internată la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău.

Cele patru persoane sunt toate din zona Căiuți. A fost deschisă o anchetă epidemiologică pentru a se stabili de unde au contactat virusul, în condițiile în care fabrica la care sunt angajate este închisă de mai mult timp.

“Trei dintre cele patru persoane infectate cu COVID-19 au fost internate la noi în perioada 6-10 aprilie. Toate trei sunt angajate la aceeași societate, și sunt din aceeași zonă, Căiuți. Nu au contactat virusul la serviciu. Primul test a fost pozitiv, al doilea negativ, acum așteptăm rezultatele celui de-al treilea test. A patra persoană este internată la Bacău, la Spitalul de Pneumoftiziologie”, ne-a declarat managerul Spitalului Onești, Gelu Nicolcea.

Din sursele UNU pe Trotuș, două dintre cele patru persoane infectate cu noul coronavirus ar fi soț și soție.

Pe de altă parte, se pare că fabrica la care sunt angajate cele patru persoane ar urma să-și reia activitatea la începutul lunii viitoare. (foto: arhivă)