SC Smart Wood SRL – cel mai mare producător de bețe din lemn din industria alimentară, care a deschis de curând un punct de lucru la Onești, pe DN 11 A (ieșirea din oraș spre București) oferă mai multe beneficii viitorilor angajați.

Pe lângă salariul de bază, tot mai mulți angajatori adoptă diverse strategii pentru motivarea salariaților. Smart Wood România, parte a companiei franceze Smart Wood – numărul 1 în lume în producerea de bețișoare din lemn pentru cafea și înghețată, vine în întâmpinarea viitorilor angajați cu un pachet salarial greu de refuzat.

Smart Wood România caută pentru fabrica de la Onești inginer proces derulare/uscare, electricieni, mecanici și tehnicieni mentenanță, cărora le oferă mai multe beneficii cum ar fi: tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, ore suplimentare plătite 200%, primă de concediu, Paște și Crăciun de 2.780 de lei pe an, asigurare de sănătate privată pentru întreaga familie, petrecerea de vară a firmei și de Crăciun, ghiozdane cu rechizite oferite gratuit pentru copiii angajaților, din învățământul primar.

Nu în ultimul rând, pentru cel care mai aduce cu el la angajare un prieten sau pentru un salariat ce recomandă un coleg nou, Smart Wood oferă un bonus în valoare netă de 1.000 de lei.

UNU pe Trotuș a anunțat în exclusivitate, în decembrie 2018, că Smart Wood – companie cu peste 90 de ani de vechime – va deschide o fabrică la Onești (detalii AICI).

Descarcă AICI fișierul pentru a afla job-urile disponibile la fabrica Smart Wood SRL – punctul de lucru Onești precum și toate beneficiile oferite de angajator.