Dacă anul trecut, focul de artificii și spectacolul artistic din noaptea de Revelion s-au ținut în parcarea de lângă sediul Primăriei Onești, de această dată oneștenii sunt invitați să participe la cele două momente festive pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Cel mai cunoscut nume care va urca pe scena oneșteană la trecerea dintre ani este cel al grupului Narcotic Sound.

Narcotic Sound&Christian D este un proiect românesc de muzică dance și house, înființat în anul 2008. Din structura proiectului fac parte doi artiști: brașoveanul Marius Mirică (Narcotic Sound) și constănțeanul Cristian Dumitrescu (Christian D). Fondatorul, compozitorul și producătorul proiectului este Marius Mirică, iar vocalul este Christian D.

Cele mai cunoscute piese ale celor de la Narcotic Sound sunt “Mamasita” (2010), “Danca Bonito” (2011), “ALE” (2015).

Spectacolul de Revelion organizat de Primăria Onești mai are pe listă câțiva interpreți locali (Rodica Blănaru, Gabriela Comăneci, Dragoș Luca, formația de muzică etno “Datina”) și grupul muzical Selfie (compus din patru tinere, două din Onești și două din Moinești).

Pe lista autorităților oneștene pentru spectacolul de Revelion s-au mai aflat artiști cunoscuți, precum Corina, Guess Who, Alb și Negru.

Cel mai important nume care a cântat la Onești în cadrul spectacolului Revelion 2016 a fost cel al Simonei Nae.