PEPCO, retailer-ul cu cea mai mare expansiune în zona Europei Centrale și de Est, care a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse de uz casnic, cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați, va deschide într-un final și magazinul de la ONEȘTI pe care îl avea în plan de mai multă vreme.

În urmă cu trei zile, PEPCO a publicat un anunț de angajare pe site-ul de specialitate ejobs.ro, posturile scoase la concurs fiind de director și director adjunct, ambele pentru viitorul magazin de la Onești (vezi print screen). Asta certifică faptul că PEPCO nu a renunțat nicio clipă la intențiile sale, de a deschide acest magazin de la Onești, aspect despre care UNU PE TROTUȘ a scris, în exclusivitate, încă de acum un an (detalii AICI).

Republicarea anunțurilor sugerează foarte clar faptul că PEPCO a găsit, până la urmă, spațiul potrivit.

Din informațiile aflate pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ, magazinul PEPCO din Onești va funcționa într-o locație ultracentrală, mai precis în zona Pieței Agroalimentare, într-un spațiu ocupat astăzi de o unitate de alimentație publică.

Magazinul PEPCO Onești se va întinde pe o suprafață de circa 600 de metri pătrați.

PEPCO este un mare lanț polonez de magazine de haine, accesorii, jucării și produse pentru casă, de tip discount (mai pe românește, vinde ieftin), care a intrat în România la sfârșitul anului 2014.