Mai mulți consilieri și funcționari târgocneni au fost plecați, zilele trecute, la Cheile Grădiștei – locul unde sărbătoresc steliștii, în mod tradițional, câștigarea Cupei Campionilor Europeni – la o competiție de minifotbal, costurile deplasării fiind acoperite de la bugetul local.

Participarea consilierilor și funcționarilor târgocneni la faza finală a Cupei Asociației Orașelor din România (AOR) la fotbal a costat 13.366 de lei (aproape 3.000 de euro).

Banii au fost alocați de la bugetul local al orașului-stațiune Tg. Ocna și s-au dus pe servicii de cazare și masă (11.050 de lei), transport (carburantul a costat aproape 500 de lei) și pe două seturi de echipament sportiv personalizat (1.820 de lei).

De acest miniconcediu de cinci zile au beneficiat 13 consilieri locali și funcționari din cadrul Primăriei Tg. Ocna, în frunte cu viceprimarul Neculai Drăgănuță. Ceilalți “jucători” au fost: Costache Nuțu (consilier local), Cristian Antohe (consilier local), Cristinel Panțâru (consilier local), Niculae Ghiurea (consilier local), Răducu Isaic (consilier local), Jean Aghinea (angajat al primăriei), Vasile Moscu (angajat al primăriei), Valentin Miron (angajat al primăriei), Cătălin Solomon (angajat al primăriei), Gelu Colbu (angajat al primăriei), Marius Bucuroiu (angajat al primăriei), Ionuț Feraru (angajat al CUP Tg. Ocna).

În cadrul competiției de la Cheile Grădiștei, echipa Primăriei Tg. Ocna a terminat pe ultimul loc. Ca un premiu de consolare, a cucerit totuși trofeul “Fair-play”, fiind echipa cu cel mai sportiv comportament (n-au deranjat pe nimeni!).

“Mai degrabă îi dădeau banii Laurei Lungu, campioana noastră balcanică la judo, care trăiește într-o mizerie cruntă”, a comentat un consilier târgocnean care n-a mers la Cheile Grădiștei.

Competiția de fotbal de la Cheile Grădiștei s-a desfășurat în perioada 15-20 august.

Situată la jumătate distanței dintre Bran și Rucăr, “oaza de liniște și relaxare” Cheile Grădiștei este locul tradițional  unde Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, Tudor Stoica, Ștefan Iovan și ceilalți jucători ai Stelei din anii ’80 sărbătoresc câștigarea Cupei Campionilor Europeni, de la Sevilla.

Sursa foto: www.facebook.com/neculai.draganuta