Tânărul care este suspectat că a ucis-o cu bestialitate pe femeia de 78 de ani în scara blocului în care aceasta locuia, de pe strada Aleea Crinilor, se numește Tavi Oprea, are 29 de ani și este câștigătorul primei ediții a emisiunii de cooking Hell’s Kitchen (Iadul Bucătarilor), de la Antena 1.

Potrivit procurorilor de caz, tânărul ar fi avut un comportament agresiv și într-un alt moment al zilei în care a ucis-o pe femeia de 78 de ani.

Aflat la priveghiul bunicii sale – care azi (n.r. – sâmbătă, 10 martie) a fost înmormântată la Biserica “Sf. Nicolae” – Tavi Oprea ar fi agresat o cerșetoare, fapt sesizat de o rudă de-a acestuia, care i-a relatat tatălui băiatului cele întâmplate.

Tavi Oprea ar fi fost luat de tatăl său și dus acasă, unde a fost încuiat, însă tânărul a sărit pe geam, așa explicându-se faptul că a fost găsit desculț lângă victimă.

Urmarea se știe. Băiatul, aflat sub influența drogurilor, a zdrobit-o cu pumnii și picioarele pe femeie. El a fost găsit de un vecin al victimei, aplecat peste corpul bătrânei de 78 de ani.

AS în bucătărie

Tavi Oprea reușea în 2014 să câștige marele premiu al emisiunii Hell’s Kitchen  de la Antena 1, precum și un premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București.

Nimeni nu-și poate explica gestul lui Tavi Oprea, mai ales că tânărul era un tip umblat, care a văzut multe la viața lui (se zice că a lucrat și pe mai multe vase de croazieră).

Într-un interviu acordat la scurte momente după câștigarea premiului cel mare de la “Iadul Bucătarilor”, pentru publicația radardemedia.ro, Tavi Oprea spunea legat de faptul că în timpul emisiunii concurenții au fost adesea agresivi: “Agresivitatea nu e obligatorie, dar face parte din bucătărie”.

Pasiunea față de gătit, Tavi Oprea o deprinsese de la tatăl său, bucătar la rândul său.

Procurorii continuă ancheta.

Sursa foto: radardemedia.ro

VEDEȚI, DUPĂ ORA 19.00, MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE A SOȚULUI VICTIMEI – “L-aș fi ucis!”