Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” din Onești, care stă închisă de un an și jumătate (a fost închisă la scurt timp după tragedia de la “Colectiv”), va găzdui în perioada 29 mai – 11 iunie 2017 Campionatele Naționale de gimnastică pentru juniori I, II și III, masculin și feminin.

Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” a fost închisă la dispoziția autorităților locale și tot acestea o vor redeschide.

“Sala va fi redeschisă pe răspunderea mea. Am reușit să aducem la Onești această competiție importantă (n.r. – Campionatele Naționale de gimnastică pentru juniori I, II și III, masculin și feminin), și se cuvine să-i primim bine pe oaspeții noștri. Să știți că închiderea sălii a fost o decizie bună la vremea respectivă, dar acum au mai fost puse la punct unele lucruri în conformitate cu prevederile ISU și putem să îi dăm drumul din nou”, a confirmat primarul Nicolae Gnatiuc.

În același timp, Federația Română de Gimnastică a anunțat pe site-ul oficial că Naționalele de juniori, masculin și feminin, se vor ține la Onești: “Ca urmare a  unor probleme de ordin administrativ, Federația Română de Gimnastică, în acord cu prevederile statutare, aduce la cunoștința cluburilor și asociațiilor, că au intervenit schimbări în ceea ce privește calendarul Campionatelor Naționale ale juniorilor III, II și I (masculin și feminin), acestea urmând să se desfășoare în Municipiul Onești.

UNU pe Trotuș vă va prezenta zilele viitoare programul complet al Campionatelor Naționale de gimnastică de la Onești.