Două mașini s-au izbit, astăzi, (n.r. – în jurul orei 17.30) în apropierea orașului Moinești, pe drumul care duce spre Comănești. Una dintre cele două mașini implicate în accident a ricoșat într-o alta care era parcată în afara carosabilului, provocând pagube însemnate.

Accidentul s-a petrecut într-o curbă nu foarte strânsă. Din spusele martorilor, conducătorul mașinii Fiat 500 (o tânără începătoare) ar fi pierdut direcția de mers și a intrat pe sensul opus, de unde venea un Mercedes Vito de culoare galbenă, la volanul căruia se afla un tânăr de până în 25-27 de ani.

În urma accidentului, o persoană – mama șoferului autoutilitarei Mercedes Vito – a fost rănită, la fel și tânăra aflată la volanul mașinii Fiat. Cele două persoane erau însă conștiente.

Pe asfalt se puteau observa urme puternice de frânare lăsate de autoutilitara Mercedes Vito. Cu toate acestea, impactul nu a putut fi evitat. Autoturismul Fiat era destul de puternic avariat în zona lateral-stânga, în timp ce autoutilitara a rămas fără ușa culisantă.

Acestea nu au fost singurele consecințe ale accidentului.

Din impact, autoutilitara a ricoșat într-o altă mașină – un Volkswagen Passat de culoare vișiniu – care era parcată regulamentar în afara carosabilului. Această a treia mașină a suferit și ea avarii importante, după cum se poate vedea în imaginile alăturate.

Dar pagubele nu se opresc aici, pentru că și gardul gospodăriei proprietarului Volkswagenului a fost pus la pământ de mașina acestuia.

Polițiștii moineșteni au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.