Mai mulți oneșteni au ajuns să se îmbrâncească și chiar să se ia la harță în această dimineață, la magazinul Kaufland din oraș, pentru a prinde promoția la bere anunțată de retailer în pliantul pe care îl distribuie săptămânal.

Atrași de oferta din pliant – la un bax de șase beri Carlsberg la doză de 0,5 litri cumpărat primeai încă un bax gratis – mai mulți oneșteni s-au postat în fața magazinului Kaufland cu minute bune înaintea deschiderii programului, la ora 08.00.

Din spusele cetățenilor, odată ajunși la raionul de bere, oamenii au avut surpriza să constate că doar 6 (șase) baxuri cu bere la promoție ar fi fost disponibile.

După minute bune de îmbrânceli și certuri, acasă au plecat fericiți doar doi oameni: unul a apucat să ia patru baxuri (două pe bani, două gratis), iar cel de-al doilea a pus mâna pe două baxuri (unul contra cost, celălalt gratis).

Alți bărbați care veniseră la Kaufland dis-de-dimineață special pentru promoția la bere s-au arătat dezamăgiți.

“Nu mă trezeam eu așa dimineață dacă nu era oferta asta. Chiar mă gândeam câte baxuri să iau, îmi făcusem planuri mari, mai ales că mâine seară e și finala Champions League (n.r – Liverpool o înfruntă pe Tottenham). Aveam de gând să iau măcar 5-6 baxuri, mai puneam și deoparte. Când colo, ce să vezi? Au fost doar șase baxuri de bere de toate. M-am interesat la biroul de relații cu clienții din magazin, așa m s-a spus. Așa mi-au spus și alți angajați din magazin. Bătaie de joc!”, ne-a spus un tânăr.

Un altul, care n-a mai apucat să intre în magazin, fiind informat de un amic încă din parcare că stocul de bere Carlsberg la ofertă s-a epuizat, a ridicat din umeri: “A, da, nu mai e bere? Specific. De asta și venisem la ora asta (n.r. – în jur de 08.10). Asta e, mă duc să-mi iau apă, presupun că asta e din belșug.” 

Notă: fotografiile ne-au fost puse la dispoziție de un cititor.