Societatea Națională a Sării  SA București, prin sucursala Salina Târgu Ocna, cu sediul în orașul Târgu Ocna, strada Salinei nr. 12, județul Bacău, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de electrician pe perioadă nedeterminată.

Cerințele angajatorului: calificare în domeniu, studii medii, apt pentru lucru la înălțime. Constituie un avantaj experiența în domeniu și deținerea autorizației ANRE.

Cei interesați mai au la dispoziție doar trei zile, mai precis până vineri, 5 februarie, ora 12.00, pentru a depune documentele necesare, și anume: cerere înscriere concurs, CV, copie după carnetul de muncă (dacă există), adeverințe pentru perioadele lucrate după data de 1 ianuarie 2011 9dacă există), și adeverință medicală de la medicul de familie.

Societatea Națională a Sării este companie cu capital majoritar de stat (51%), fiind singurul producător de sare din România.

Societatea Națională a Sării deține șapte filiale: Slănic-Prahova, Râmnicu Vâlcea, Salina Târgu Ocna, Salina Praid, Salina Cacica, Salina Ocna Dej și Salina Ocna Mureș. (foto: imagine ilustrativă)