Meciul dintre Viitorul Curița și ACS Sănătatea Darabani a atras în tribunele bătrânului stadion CSM, din Onești, aproape 3.000 de oameni, iar “oficiala” a devenit neîncăpătoare pentru VIP-urile din zonă.

În imaginea alăturată se observă consilierii oneșteni Gheorghe Ene, Constantin Florian și Sorin Roșca, omul de afaceri Eugen Bunghez împreună cu fiul său, Alin, dar și primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.

În ceea ce-l privește pe Gnatiuc, acesta a trăit foarte intens meciul care avea ca miză promovarea în Liga a 3-a, rozându-și efectiv unghiile de emoție când Curița reușise să revină de la 0-3 la 3-3 și forța preluarea conducerii.

Până la urmă, Curița a ratat promovarea, dar din gesturile primarului de Onești am înțeles că acesta n-ar spune nu” în situația în care ar apărea o nouă echipă de fotbal și în oraș, și i s-ar solicita sprijinul.

P.S. – La meciul de sâmbătă au mai fost prezenți fostul comandant al Poliției Onești, Emil Moroșanu, senatorul PNL Daniel Fenechiu, fostul senator de Onești, Marcel Bujor, city-managerului Oneștiului, Bogdan Vasiloiu, consilierul oneștean Mihai Dumitru, inspectorul școlar Emil Ganea și mulți alții.

Sursa foto: Lucian Bălăucă/ www.darabaneni.ro