Elena Pașcu Apăvăloaie, consilier oneștean și totodată unul dintre cei mai activi membri ai organizației locale a PNL, s-a arătat dezamăgită de rezultatul alegerilor parlamentare de pe 11 decembrie.

“Rămân cu un gust amar după aceste alegeri, ca mulți dintre tinerii care s-au implicat și au ieșit la vot. Nu încerc să dau vina pe nimeni, însă este clar că PNL trebuie să se reformeze din rădăcini. Oricât de mulți oameni buni ar fi in teritoriu, imaginea partidului o fac cei din conducerea de la centru… Cred că este civilizat să felicit partidul care a obținut cele mai multe dintre voturile românilor. Sper ca opțiunea alegătorilor să nu întoarcă în timp România și mai sper că, în afara de PSD-iștii ăia care au căpușat țara asta, să mai existe oameni în acest partid care să își iubească țara și să încerce să o ajute…”, este mesajul postat de Elena Pașcu Apăvăloaie, pe contul personal de facebook.

Înainte de redistribuire, PNL Bacău mizează pe un singur mandat de parlamentar, de deputat, prin Ionel Palăr. La nivelul municipiului Onești, PNL a obținut un scor mai slab decât media pe țară, cu circa 6-7 procente.