Un nou apel la 112, care s-a dovedit a fi în cele din urmă fals, a pus vineri seară în alertă zeci de polițiști și jandarmi din Bacău, peste 40 la număr potrivit martorilor.

De această dată, o persoană a sunat la numărul de urgență și a anunțat că dintr-un subsol se aude un copil care ar fi fost sechestrat. Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului și au început căutările, dar fără rezultat. Persoana care a dat alarma nu a mai răspuns la telefon, relateaza stirileprotv.ro.

Imediat după ce s-a dat alarma, zeci de poliţişti au împânzit strada Castanilor din Bacău. Potrivit persoanei care a sunat la numărul de urgenţă, dintr-un beci se auzea un copil în vârstă de 12 ani care ar fi sechestrat şi cere ajutor.

Oamenii legii au periat zona preţ de mai bine de trei ore. Cum cel care a sunat pentru a anunţa autorităţile nu a mai răspuns la telefon, poliţiştii au verificat fiecare scară de bloc şi fiecare subsol de pe strada respectivă, dar şi din împrejurimi. Însă fără rezultat.

În timpul nopţii, câţiva poliţişti au rămas în zonă. Dacă va fi identificată, persoana care a sunat la 112 risca să fie amendată cu cel mult 1.000 de lei. (foto: captură Pro TV)