Peste 300 de social-democrați (parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, președinți de organizații locale) din toate localitățile din județul Bacău au fost prezenți, astăzi (n.r. – duminică, 4 martie) la Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Bacău.

Pesediștii băcăuani au decis, cu unanimitate de voturi, să-l susțină pe Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, la Congresul Extraordinar al PSD, care va avea loc pe 10 martie, la București, informează zdbc.ro.

Participanții la Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Bacău au votat reconfirmarea (dacă va fi cazul în cadrul lucrărilor Congresului) sau realegerea (în cazul modificării Statutului PSD) lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Totodată s-a mai stabilit ca pentru funcția de președinte executiv al PSD să fie susținut Marian Neacșu, actualul secretar general al partidului.

PSD Bacău va trimite la Congresul Extraordinar PSD o delegație formată din 135 de persoane.

„Rezultatele electorale din 2016 fara precedent in existenta PSD, libertatea deplina in stabilirea candidatilor la alegerile locale si parlamentare fara sugestii sau propuneri de la nivel central, sustinerea acordata propunerilor organizatiei pentru structura guvernamentala, conducerea partidului de o maniera echidistanta si pragmatica, asigurarea guvernarii in ciuda unor evenimente nedorite in sanul partidului, implicarea activa in proiectele judetului Bacau sunt cateva dintre argumentele enuntate in cadrul conferintei pentru adoptarea prezentei rezolutii”, se arată în comunicatul remis presei de către organizația județeană a PSD.

Sursa foto: zdbc.ro