Vineri, 15 martie, începând cu ora 15.00, timp de 15 minute, mai multe firme din Onești își vor suspenda activitatea, alăturându-se astfel campaniei ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI. #ȘÎEU.

Ultimele firme care au anunțat public că vor suspenda activitatea timp de 15 minute în ziua de vineri, 15 martie, începând cu ora 15.00, sunt fabrica de bere Albrau Onești, Draglen – Uși Ferestre de Cinci Stele, una dintre cele mai bine cotate societăți de termopane din zonă, și Transilvania Broker.

Cele trei societăți numără împreună aproape 500 de salariați.

“Vineri, 15 Martie ora 15:00, cei 200 de asistenți in brokeraj ai Transilvania Broker din Onești și Bacău își vor suspenda activitatea timp de 15 minute pentru a susține demersul domnului Ștefan Mandachi în cadrul campaniei “România vrea autostrăzi”, este anunțul postat pe Facebook de managerul zonal al Transilvania Broker, Florentin Iftime.

Nevila a fost prima companie din Onești care a anunțat public că susține demersul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Școala de Șoferi Zebra și Hotel Trotuș, ambele din Onești, au anunțat de asemenea că-și vor suspenda activitatea vineri, 15 martie, în cadrul campaniei România vrea autostrăzi #șîeu. (sursa foto: Albrau Onesti)