Banca Transilvania vine în sprijinul clienților săi și amână plata creditelor pe fondul epidemiei de coronavirus. Clienții băncii au primit încă de sâmbătă mesaje prin care au fost informați că perioada de grație a plății cardurilor de credite se va extinde.

„Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău (..) până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1 şi 25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont”, este mesajul pe care l-au primit clienții Băncii Transilvania, care dețin astfel de carduri.

Totodată,CEC Bank urmează să anunțe săptămâna viitoare amânarea plăților ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice pentru o perioadă de 30 de zile, având în vedere criza coronavirus și imposibilitatea clienților de a ajunge la bancă, conform unor surse de pe piața bancară, informează zf.ro.

Măsura CEC Bank va fi luată atât în cazul creditelor de nevoi personale, cât și a creditelor imobiliare / ipotecare și pentru carduri de credit. (foto: imagine ilustrativă)