La data de 03 iunie a.c, poliţiştii din Slănic Moldova au depistat, în flagrant delict, un localnic de 37 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

…..

La data de 04 iunie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat, în trafic, un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)