1. UNU pe Trotuș nu cenzurează pe nimeni! Urmăriți câte jigniri îmi sunt aduse constant, și nu am luat nicio măsură. Fiecare după cum îl duce capul.
  2. Publicația UNU pe Trotuș nu “răspândește” acuzații. Să vă explic mecanismul, unul simplu de altfel: dvs sunteți persoană publică prin natura funcției pe care o ocupați și n-ar trebui să vă deranjeze niciun moment faptul că activitatea pe care o desfășurați intră sub lupa cuiva, indiferent cine ar fi acela. Scurt pe doi! Neghină, fiind la rândul său persoană publică, a semnalat anumite “nereguli”, în opinia dumnealui. UNU pe Trotuș nu le-a certificat, nici nu avea cum, nefiind demonstrate de o instanță!, ci doar a prezentat o situație încordată, care oricum era publică, desfășurându-se în văzul tuturor, pe Facebook.
  3. Nici semnatarul articolelor din UNU pe Trotuș nu a fost membrul vreunui partid politic și nici vreun simpatizant n-a fost. Prietenii săi din politică știu de ce! (explicați-i careva faza cu împușcatu’ în cap!)
  4. Publicația UNU pe Trotuș a găzduit punctele dvs de vedere. Fără echivoc, cu subiect și predicat, text integral, așa cum l-ați prezentat opiniei publice.
  5. UNU pe Trotuș nu poate modera comentariile din spațiul virtual, fiind imposibil de găsit o cale convenabilă în acest sens (vezi jignirile, amenințările, etc. primite de subsemnatul de-al lungul timpului). Dar nu e vremea smiorcăielilor!
  6. Ce a depins de UNU pe Trotuș în privința acestor comentarii nu tocmai potrivite (de fapt, mai mult decât agresive), s-a făcut. Am eliminat secțiunea comentarii de pe site-ul unupetrotus.ro.
  7. Doar UNU pe Trotuș hotărăște dacă va continua să difuzeze aspecte ale acestui scandal (public, cum am mai spus-o) sau va abandona subiectul, unul nicidecum desuet cât timp implică (cu sau fără vină) un funcționar public. Spirala e însă a dvs și a domnului Neghină!
  8. Cu stimă,
  9. Al dvs.
  10. Marius Mihalcea